Ez a savanyúság egyszerűen elkészíthető. finom és egészséges Üdv H Magdi
A káposztát legyaluljuk, a hagymát vékony karikára szeljük a Konyhaművész Szeletelővel és a 6 literes Kristály Tálba tesszük. A hozzávaló fűszereket, tartósítókat, ecetet rászórjuk, jól összekeverjük.
24 órát hagyjuk állni, néha megkeverjük, és másnap üvegbe rakjuk, és mehet a végleges helyére.
Ez a savanyúság egyszerűen elkészíthető. finom és egészséges Üdv H Magdi
Köszönöm.
Nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.Ani
nagymamám rakott el lilakáposztát savanyúságnak és annak a receptjét keresem... abban nem volt hagyma és édeskés volt az íze. arra gondoltam ha kihagyom a hagymát ebből a receptből akkor talán ez lenne az???
Az anyósom sem tett hagymát, hanem cukorrépát, és szerintem a nagymamád is azzal bolondította meg. Régen sokan használták a cukorrépát. Pl. a cékla közé is az került.
Nagyon tutti,már neki is állok!! A hagyma jó dolog,és szeretik egymást a káposztával!!
Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a receptem. Sok sikert és jó étvágyat hozz.
nekem csak olyan kérdésem van hogy kevés a lé alatta mit csináljak így? köszönöm
elegendő, amit enged bőven, nem kell lében állnia
Kérdés,csak so, cukor,ecet, és bosom van! Persze a káposztán kivul. Érdemes megcsinálni? Medig lesz tartòs? Kérek segitséget.
Én is megcsináltam, de nekem felforrt az üvegben harmadnap. Igaz én a nátrium-benzonátból egy késhegynyit tettem minden üveg tetejére. Mit csináljak forraljam fel a levet?
az 1 mk. kanál az mokkáskanál mennyiség az mokkáskanált jelent?
fél liter ecet nem sok egy kicsit?
Szeretném megkérdezne, őrölt kömény t lehet.e használni. Köszönöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.