Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Libamájas fasírt golyók

felvitel dátuma: 2014-11-12 19:15:41       mai nézettség: 1       nézettség: 2808
részletes recept
Libamájas fasírt golyók
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók.
50 dkg darált hús ,pulyka vagy csirke
2 db zsemle
25 dkg libamáj ,amit előzőleg hagymásan megsütöttem és pépesítettem
1 tk őrölt bors (Toldi fűszer )
1 tk őrölt piros paprika
2 db  tojás
1 tk pirospaprika pehely (Toldi fűszer )
1 közepes fej  vöröshagyma
gerezd fokhagyma
1 evőkanál
1 evőkanál majoránna(Toldi fűszer )
 

Tej a zsemlék áztatásához

zsemle morzsa beleforgatni

Liba zsír vagy olaj a sütéshez

www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Saját recept alapján

A darált húshoz  keverem az átnyomott, tejben áztatott zsemlét, a tojást az apróra vágott vöröshagymát, a  paprika pelyhet, sót, pirospaprikát, őrölt borsot, a majoránnát, a zúzott fokhagymát és az előzőleg 25 perc alatt  megsütött hagymával pépesített  libamájat. Ezt a fasírtmasszát jól összegyúrom .Majd pogácsákat vagy kis golyókat  formálok belőle és zsemlemorzsába forgatva  forró libazsírban vagy  olajban 6-8 perc alatt készre sütöm .Hozzá burgonyapürét ajánlok .

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*