libamáj 0,80 kg
spanyol mártás 0,60 l
mazsola 0,08 kg
aszúbor 0,20 l
natúr tejszín 0,10 l
burgonya krokett 0,80 kg
Aszúborban érlelt mazsolát hozzáadjuk a kiforralt spanyol mártáshoz.
Aszúborral ízesítjük, tejszínnel dúsítjuk.
A roston sütött libamájat a mártással félig bevonunk. Burgonya krokett körettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.