Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Libamáj tokaji mártással

felvitel dátuma: 2011-02-11 12:54:00       mai nézettség: 1       nézettség: 3639
részletes recept
Libamáj tokaji mártással
Hozzávalók 1 személyre:

libamáj   0,80 kg
spanyol mártás   0,60 l
mazsola   0,08 kg
aszúbor   0,20 l
natúr tejszín   0,10 l
burgonya krokett   0,80 kg

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Aszúborban érlelt mazsolát hozzáadjuk a kiforralt spanyol mártáshoz.
Aszúborral ízesítjük, tejszínnel dúsítjuk.
A roston sütött libamájat a mártással félig bevonunk. Burgonya krokett körettel tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*