Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Libamáj roston, sültburgonyával

felvitel dátuma: 2011-02-11 20:50:06       mai nézettség: 1       nézettség: 4510
részletes recept
Libamáj roston, sültburgonyával
Hozzávalók 4 személyre:

libamáj: 0,80 kg
só: csipetnyi
őrölt bors: csipetnyi
liszt : 0,05 kg
burgonya: 0.80 kg
étolaj: 3 dl
vegyes zöldség díszítéshez

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A libamájat szeletekre vágjuk, majd lisztben meghempergetjük és forró étolajban kisütjük.

Ügyeljünk arra, hogy csak tálalás előtt sózzuk brssoal ízasítjük a májat.

Burgonyát tisztítás után vékony szeletekre vágjuk, majd forró étolajban kisütjük, majd enyhén megsózzuk.

Tálaláskor, friss vegyes zöldséggel, vagy vegyes savanyúsággal díszítjük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*