Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Libamáj Pástétom

felvitel dátuma: 2014-11-11 16:41:32       mai nézettség: 1       nézettség: 2502
részletes recept
Libamáj Pástétom
Hozzávalók 6 személyre:

40 dkg libamáj

30 dkg  libazsír

1 közepes fej  vöröshagyma

2 tk  mustár

5  dkg   vaj

1 kis  csipet őrölt bors

1 -2 tk majonéz

Pici

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Elkészítés

 

1.    Egy lábosban felforrósítjuk a libazsírt, majd beledobunk egy fej megtisztított vöröshagymát kettévágva.

2.    Amikor a hagyma megpirult/megsült, szűrőlapáttal kiemeljük, majd a zsiradékba tesszük óvatosan a májat.  20-25 perc alatt a máj el is készül, de végezzünk egy próbavágást.

3.    A májat a zsiradékból kiemeljük, lehűtjük, majd apróra vágjuk.Hozzáadjuk a sült hagymát

4.    Sóval, borssal,   puha vajjal,majonézzel  mustárral ízesítjük. Botmixerrel  pépesítjük .

5.    Hűtőben pár óra jót tesz neki.

6.    Friss zöldségekkel, pirítóssal tálaljuk.

 

Nagyon finom étel ,ajánlom mindenkinek

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*