40 dkg libamáj
30 dkg libazsír
1 közepes fej vöröshagyma
2 tk mustár
5 dkg vaj
1 kis csipet őrölt bors
1 -2 tk majonéz
Pici só
Elkészítés
1. Egy lábosban felforrósítjuk a libazsírt, majd beledobunk egy fej megtisztított vöröshagymát kettévágva.
2. Amikor a hagyma megpirult/megsült, szűrőlapáttal kiemeljük, majd a zsiradékba tesszük óvatosan a májat. 20-25 perc alatt a máj el is készül, de végezzünk egy próbavágást.
3. A májat a zsiradékból kiemeljük, lehűtjük, majd apróra vágjuk.Hozzáadjuk a sült hagymát
4. Sóval, borssal, puha vajjal,majonézzel mustárral ízesítjük. Botmixerrel pépesítjük .
5. Hűtőben pár óra jót tesz neki.
6. Friss zöldségekkel, pirítóssal tálaljuk.
Nagyon finom étel ,ajánlom mindenkinek
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.