Hozzávalók
bármilyen gyümölcs
nálam 50 dkg barack
50 dkg cseresznye
étolaj a kenéshez
leveles réteslap 8 db
nálam Tanty Fanni
búzadara 2 maréknyi
porcukor 10 dkg
csillag ánizs ,fahéj ízlés szerint
A réteslapot kitekerjük 8 db van a csomagban ,így 2 rakunk egybe ,egyenként megkenjük olajjal.
Rárakjuk a másik lapot ezt is megkenjük megszórjuk búzadarával rátesszük a gyümölcsöt és megszórjuk cukorral fahéjjal bejgli formában feltekerjük .
Tetejét is megkenjük olajjal.
Ugyanígy járunk el mindegyikkel .
4 db tekercsünk lesz.
Majd 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük arany barnára.
Tetejét vaníliás porcukorral meghintjük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.