Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Lepényhal roston krokettal

felvitel dátuma: 2011-03-23 11:43:15       mai nézettség: 1       nézettség: 4035
részletes recept
Lepényhal roston krokettal
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg lepényhal
só, fűszerkeverék ízlés szerint
1 db citrom
32 db krokett

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A lepényhal filéket, sózom, fűszerezem. Rostlapon mindkét felét pirosra sütöm. Enyhén citrom lével megszentelem.

Krokettet bő forró olajban kisütöm.

Friss zöldséggel díszítve tálalom.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*