A langyos vizet beleöntöm a Duplafalú Ablakos Kelesztőbe. A 0,5 l-es MikroKannában megolvasztom a vajat és a vízhez adom. A Lisztszóróba mérem a lisztet (30 dkg fér bele egyszerre), beleszitálom a kelesztő tálba. Sót, cukrot, tejport és az élesztőt hozzáadom.
Robotgéppel jól összedolgozom a tésztát. Lezárom a kelesztőt és a tésztát duplájára kelesztem.
Mikor megkelt, a Gyúrólapon jól átdolgozom.
Megmérem a TW Digitális Konyhamérlegen és 7 egyenlő részre osztom.
Mindegyik kis bucit még egyszer átgyúrom, formázom.
A tepsibe beleteszem a Szilikon Sütőlapot és erre helyezem a bucikat, ügyelve a távolságra, mert a sütőben még nőni fognak.
A Szilikon Kenőecset segítségével, vízzel megkenem a bucikat és megszórom lenmaggal,
180 fokos előmelegített sütőben szép pirosra sütöm a bucikat.
Rácson hagyom kihűlni, majd az Elegancia Kenyérkosárból kínálom.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.