Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/

felvitel dátuma: 2011-02-05 22:20:13       mai nézettség: 1       nézettség: 2609
részletes recept
Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/
Hozzávalók 4 személyre:
2 csésze lenmagpehely / 1 csésze 2,5 dl vel számolva/
1/2 teáskanál foszfátmenetes sütőpor
1 teáskanál só
1/4 kanál xilit vagy 1/2 teáskanál folyékony édesítőszer
5 db tojás
1 dl víz
1 dl kókusz zsír vagy kókusz olaj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:
A száraz és folyékony anyagokat külön-külön keverjük össze. A tojásokat felverjük és hozzáadjuk a kókusz zsírt vagy kókusz olajat. Amennyiben kókusz zsírt használunk abban az esetben felhasználás előtt szobahőmérsékleten olvasszuk meg. Ezután hozzáadjuk a folyékony édesítőt  ha azt használunk.Ezeket külön tálban összekeverjük. Majd ismét egy másik tálban összekeverjük  a lenmagpelyhet sütőport és a sót   . A végén a száraz és nedves anyagokat elegyítjük hozzáadjuk a vizet ezzel még egyszer összekeverjük . Sütőpapírral bélelt tepsibe  öntjük előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.


 
Szakács: Ritus


Film link: http:// rita-szekeres.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*