Nagyon aranyos "lencsefőzi" "Almaszósz" kora óta egyre szebb!!:))) Én ecet helyett egy kis mustárral "pikánsítom":)
A lencsét előző este beáztatom. Felteszem másnap ételízesítős vízbe főzni, mikor puha leszűröm a levét. Elkészítem a fokhagymás rántást: kevés zsíron kicsit pirítom a lisztet, beletöröm a fokhagymát és elkészítem a rántást, majd tört pirospaprikát teszek bele, elkeverem és ráöntöm a lencsére. Ízesítem ecettel, cukorral és jól elkeverem. Hozzáadom a kolbászt, a paprikakrémet és pár percig hagyom összeérni az ízeket. Tálalom.
Nagyon aranyos "lencsefőzi" "Almaszósz" kora óta egyre szebb!!:))) Én ecet helyett egy kis mustárral "pikánsítom":)
Én is így látom, Brigike vajon a lencsefozitol lesz egyre gyonyorucskébb?:)))) Akkor én is kérnék belole:)))
Köszi az ötletet, még mustárral nem próbáltam:) a kis szépségem meg már hozzátartozik a tálaláshoz:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.