Lencsefőzelék csibe fasírttal : 1 zacskó lencse 1 kis vöröshagyma 3 db babélevél 2 kisnal só 2 kiskanál Vegeta 3 evőkanál Citromlé 2 nyomás Mustár 2 evökanál Cukor(10 szem pötty) 6 fakanál Liszt Olaj 2 evökanál Pirospaprika Kis kicsi Tejföl Gordon blu mirelit
A zacskó lencsét este jó beáztatni annyi vízzel hogy jó ellepje jól megmosakodtam úgy hogy a héja lejöjön ha lehet többször leönteni a vizet és újra és újra rárakni vizet. Majd másnap felrakni a lencsét anyi vízzel hogy ellepje a babér levél el és só meg vegetával felrakni fözni közben a hagymát megpucolom és apróra vágom és bele rakom a lencse közzé és fözöm addig míg meg nem föl. Ha elforja a vizet potolOM. Amikor puha akor bele rakom a mustárt a cukrot a citromlé és csinálok rántást: Liszt Olaj zsemle színűre pirítani és lehuzuk a tüzröl és bele rakni a piros paprikát. És bele 4akom a rántást és rogyantom egy kicsit után bele rakom a tejfölt és keverem meg egy kicsit felrorralom és kész. Ki mit szeretne hozzá én mirelit Gordon blut csináltam oljban kisütöttem és tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.