Tetszik! Ment a receptkönyvembe!
20 dkg lencse, 30 dkg darált hús, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, 15 dkg sajt, pirosarany, 2 evőkanál liszt, 2db tojás, 2 dl tejföl
A lencsét sós vízben puhára főzzük. Kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát, zsírjában megprirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a darált húst, pirosarannyal ízesítjük és puhára pároljuk. Összekeverjük a leszűrt lencsével, kivajazott tűzálló tálba tesszük és leöntjük a reszelt sajt, tejföl, tojás és liszt keverékével. Forró sütőben 15 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.