krumpli, sima liszt, baracklekvár, babagríz, porcukor, kevés vaj
A krumpli héjjában megfőzzük / kb. 10 - 12 nagyobb darabot/. Ha kihült, meghámozzuk és áttorjük.
Összedolgozzuk annyi sima liszttel, hogy közepesen kemény tésztá kapjunk. Elsíkároljuk lisztezett deszkán. Kis kockákat vágunk belőle, baracklekvárral megtöljtük.
Forro sós vízben 10 perc alatt puhára főzzük.
Kevés vajon grízt pirítunk, ízlés szerint cukrozzuk, kevés vizet adunk hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.