Hozzávalók:
40 dkg liszt
1 cs. szárított élesztő
2 dl langyos tej
1 púpos evőkanál eritrit
10 dkg vaj
csipet só
Töltelékhez: 1 doboz sütésálló lekvár
Elkészítés:
A vajat a liszttel összemorzsoljuk,majd a többi hozzávalóval közepes keménységű tésztát gyúrunk.
30 percet pihentetjük,majd kb.fél cm.vastagságú téglalap alakúra nyújtjuk,kb 14 db-ra felvágjuk,a lekvárral megtöltve feltekerjük és 175 fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.