A recept hibásan van írva. Nem 2,5 dkg só,hanem 2,5 dkg élesztő a hozzávaló. Ennyi év távlatából most fedeztem fel ezt a hibát. De gondolom az ügyes háziasszonyok tudták hogy helyes!
50 dkg liszt,
4 evőkanál cukor,
csipet só,
2,5 dkg. só,
8 dkg olvasztott vaj,
2 tojássárgája, 1 egész tojás a kenéshez,
gyümölcsíz ( darabos lekvár)
Elkészítése ugyanúgy történik, mint a túrós batyu tésztája.
Itt téglalap alakúra vagdossuk a kinyújtott tésztát, s belerakunk egy darab lekvárt és összehajtjuk téglalap alakúra.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.