szép torta!
A piskótákhoz:22 darab tojás, 22liszt,22 evőkanál cukor, 3 késhegynyi só,
A krémekhez:
főtt krém: 6dl tej, 2 vaníliás pudingpor.
A citromos részhez: 50 dkg margarin, 14 evőkanál porcukor, 1 citrom leve.
Négyszögletes sütőedényekbe, 28,5 cm X 40 cm-es méretűben két darab 8 tojásos piskótát sütünk.
A köralakú tortasütőben 6 tojásos pikótát sütünk.
A pudingport leáztatjuk tejben, a maradékot felforraljuk, a pudingos tejet beleöntjük, keményre felfőzzük.
A margarint a porcukorral elkeverjük, a kihűlt főtt krémet és a citromlét hozzáadjuk.
A kerek piskótát ketté vágjuk, 2 körlapunk lesz.Az egyik szögletest hosszában 6 részre váguk.Megkenjük krémmel a két tortakarikát, a két piskótát úgy, hogy a bevonásra hagyunk a krémból.1 tortacsíkot feltekerünk, a kerek lap közepére tesszük, addig folytatjuk, amíg meg nem telik a tortakarika.Nálam a másik tortalapból kellett még egy csík,A tekert részre ráhelyezzük a tortakarikát, krémmel a tekert rész felé.
A tortát bevonjuk krémmel.Díszítjük.A megmarat részre teszünk gyümölcsöt, feltekerjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.