Nagyon tetszik!
1-1,5 kg csontos karaj
20 dkg sonka
20 dkg húsos füstölt szalonna
grill fűszer
só
őrölt fekete bors
3-4 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
őrölt kömény
2 ek.sertés zsír
Előkészítés:A szalonnát és a sonkát vékonyan felszeleteljük..A karajt ujjnyi szeletekre vágjuk úgy hogy a csontnál egyben maradjon./mint egy legyező/
A karajt sózzuk,befűszerezzük.A karajszeletek közé 1-1 sonka és szalonna szeletet helyezünk.A húst tepsibe tesszük,zsírt,fokhagyma gerezdeket és négybe vágott vöröshagymát rakunk mellé.Kevés vizet öntünk alá és lefóliázva kb.egy órát sütjük.Levesszük a fóliát és locsolgatva szép pirosra sütjük.
Hidegen és melegen is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.