10 szelet karaj
1 üveg lecsó (ha van lefagyasztva, az is megfelelő)
olaj
só, bors
A karajszeleteket kikloffoljuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
A tepsi aljába helyezünk egy kis olajat, arra rá a hússzeleteket. Majd ráhelyezzük a lecsót, szép egyenletesen. Végül betakarjuk fóliával. Kb 1/2 órát hagyjuk, hogy az ízek összérjenek.
Az előmelegített sütőbe 180 fokon pároljuk mindaddig, míg a hús meg nem puhúlt. A fóliát levesszük, és a húst szép pirosra pirítjuk.
Köretnek főtt krumplival tálaljuk!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.