Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Lecsós libamáj pirított burgonyával

felvitel dátuma: 2011-03-14 15:55:50       mai nézettség: 1       nézettség: 2952
részletes recept
Lecsós libamáj pirított burgonyával
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg libamáj
20 dkg paprika, paradicsom, vöröshagyma
40 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
étolaj nagyon kevés a lecsóba 
2 dkg őrölt piros paprika

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A libamájat egyenletes szeletekre vágjuk, majd roston megsütjük.
A hagymából, paprikából, paradicsomból lecsót készítünk. ( apróra vágjuk a vöröshagymát, kockákra vágjuk a paprikát, paradicsomot )

Burgonyát megtisztítjuk kockára vágjuk, majd megfőzzük.
Apróra vágott hagymát olajon megpírítom, leveszem a tűzhelyről addig, amig megszórom piros törött paprikával 
kicsit dinsztelem még majd a főtt burgonyát hozzátesezm és lassú keverés után ( egy kicsit a burgonya megtörik nembaj ) még dinsztelem egy kicsit.
Ízlésesen tálalom, félszáraz vörösbort fogyasztok hozzá.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*