40 dkg libamáj
20 dkg paprika, paradicsom, vöröshagyma
40 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
étolaj nagyon kevés a lecsóba
2 dkg őrölt piros paprika
A libamájat egyenletes szeletekre vágjuk, majd roston megsütjük.
A hagymából, paprikából, paradicsomból lecsót készítünk. ( apróra vágjuk a vöröshagymát, kockákra vágjuk a paprikát, paradicsomot )
Burgonyát megtisztítjuk kockára vágjuk, majd megfőzzük.
Apróra vágott hagymát olajon megpírítom, leveszem a tűzhelyről addig, amig megszórom piros törött paprikával
kicsit dinsztelem még majd a főtt burgonyát hozzátesezm és lassú keverés után ( egy kicsit a burgonya megtörik nembaj ) még dinsztelem egy kicsit.
Ízlésesen tálalom, félszáraz vörösbort fogyasztok hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.