Nagyon tetszik ez recept!!!
Hozzávalók: Egy kisebb üveg lecsó/amit eltettünk télre/ akinek nincs az csinál frisset, vagy vesz a boltba.kevés olaj,liszt só, sült ús fűszerkeverék.6 szelet karaj, vagy tarja.
Elkészítés: A húsokat megmosom ,kicsit kikloffolom, maj sózom, fűszerrel bekene. LIsztbe mártva mindkét oldalát forró olajon pirosra sütöm. Közben a lecsót serpenyőbe teszzük, bele rakjuk a hús szeleteket, egy pici vizet öntünk alá,és a húsokat jól megpároljuk benn,így átveszi a lecsó ízét.Ha a víz elfőtt rizzsel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.