A gomba és a máj külön külön is finom, hát még igy együtt.
Lecsónak: paprika
paradicsom
hagyma
0,5 kg csirkemáj
0,5 kg csiperkegomb
Őrölt pirospaprika
só, bors majoranna
Készítünk egy lecsót,(pirospaprikával)
Pici hagymán lepirítjuk a felszeletelt gombát, só bors.
A csirkemájat fekockázzuk,forró zsiradékba megpirítjuk,só bors majoranna.
Ha minden kész összeöntjük az egészet, összeforraljuk, és a végén megszórjuk petrezsejemzöldel.
Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk . Vegyes uborka-paprika saláta jól passzol hozzá!
Jó munkát jó étvágyat!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.