Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Lecsós gombás csirkemáj

felvitel dátuma: 2011-07-13 11:30:07       mai nézettség: 1       nézettség: 2813
részletes recept
Lecsós gombás csirkemáj
Hozzávalók 1 személyre:

Lecsónak: paprika

paradicsom

hagyma

0,5 kg csirkemáj

0,5 kg csiperkegomb

Őrölt pirospaprika

, bors majoranna

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Készítünk egy lecsót,(pirospaprikával)

Pici hagymán lepirítjuk a felszeletelt gombát, bors.

A csirkemájat fekockázzuk,forró zsiradékba megpirítjuk, bors majoranna.

Ha minden kész összeöntjük az egészet, összeforraljuk, és a végén megszórjuk petrezsejemzöldel.

Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk . Vegyes uborka-paprika saláta jól passzol hozzá!

munkát étvágyat!!

Szakács: detty


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Tolvajné Gőz Éva 2012 január 2

A gomba és a máj külön külön is finom, hát még igy együtt.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*