Guszta!!:)
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A hagymát felkockázom és oliván megpirítom, majd hozzáadom a felkockázott csirkehúst, pirítom míg kicsit fehér lesz és ízesítem só, bors, szárított petrezselyemmel. Mikor már megpuhult hozzáadom a mustárt, a paradicsompürét jól elkeverem, majd a lecsót és pár percig kavargatva hagyom összeérni az ízeket.
Én kölest főztem hozzá: 1 csésze köles 3 csésze víz és pici só, ezt többszöri kevergetés mellett puhára főzve, míg elfől a leve kisebb lángon, majd fedő alatt lefedve 15 percet hagyom állni. Utána tálalható együtt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.