Mi szem szájnak ingere!?))
10 dkg füstölt bacon szalonna
1/2 kg paprika és 2 db erős paprika
30 dkg virsli
2-3 fej hagyma,
1 doboz darabolt paradicsom
1 üveg Bonduelle apró gomba
1 tk.piros parika,só,bors
3 kanál oliva olaj.
A szalonnát szeletelem és az oliva olajon a hagymával együtt dinsztelem.
Ráöntöm a paradicsomot majd megszorom a piros paprikával és a borssal majd kevergetés után ráteszem a darabolt paprikákat.Fedő allatt párolom közben kavargatom majd tetjére rakom a darabolt virsliket.Fedő allatt párolom majd mielőtt kész ráöntöm a lecsepektetett gombát utána ízesitem szükség szerint és készre főzőm.
Rizzsel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.