Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 1 csütörtök Fülöp, Jakab névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Lecsókolbász pörkölt

felvitel dátuma: 2011-08-23 16:52:04       mai nézettség: 3       nézettség: 8100
részletes recept
Lecsókolbász pörkölt
Hozzávalók 4 személyre:

25 dkg lecsókolbász
1 db nagy vöröshagyma
1,5 dl olaj
1-1paprika, paradicsom, pirospaprika
2 dl viz, , bors

A fűszerek Toldi Fűszer termékek www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A vöröshagymát felapritom,a felhevített olajon megfuttatom és már dobom is bele a kolbászt amit jól megmostam,bőrét lehúztam és feldaraboltam.Együtt sütöm a hagymával,majd rádobom a felapritott paprikát és paradicsomot tovább sütöm egy percig,majd megszínezem pirospaprikával, sóval,borssal ízesitem és felöntöm kb 1,5dl vizzel Fedő alatt kb 15 percig sütöm és a fözelék feltéteként tálalom,de önálló ételként vacsorára puha kenyérrel,savanyúsággal is kitűnő.Vagy körettel még egy önálló ebédre is elkészíthető.Gyors és olcsó!.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptlap.hu/edit_recept?edit=1&id=4526

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Vass Márta 2020 február 1

Olcsó de olyan is! 🤮

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*