Hm ez fincsi:)
A hagymát megpucoljuk az Új Generációs Előkészítő Késsel. Beletesszük a TurbóAprítóba, és jó apróra szeleteljük vele.
A paprikát és a paradicsomot feldaraboljuk.
A zsiradékot a 7,5 l-es Mesterszakács Füles Főzőedényben felforrósítjuk. Beletesszük a felaprított hagymát és üvegesre pároljuk.
Rátesszük a paprikát, paradicsomot. Fedőt teszünk az edényre és kis fokozaton főzve hagyjuk kicsit főni, majd összekeverjük és fűszerezzük. Átkeverjük, és újra rátesszük a tetőt és lassú tűznél készre főzzük a lecsónkat. Mikor elkészült beletesszük a Nátrium- Benzoátot, elkeverjük, és forrón üvegekbe töltjük a lecsót. Lezárjuk az üvegeket és 5-10 percre fejre állítjuk.
Visszaforgatjuk és szárazdunsztban hagyjuk kihűlni. Miután kihűltek, végleges helyükre tesszük a lecsóinkat.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.