Hozzávalók:
50 dkg paprika, 50 dkg paradicsom, 1 db erős paprika, 3 -4 fej vöröshagyma, 40 dkg kolbász, füstölt, vagy Jó minőségű lecsókolbász,2 -3 ek zsír, só ízlés szerint
Elkészítése:
A zsírt lábasba teszem és nagyobb szeletekre vágott hagymát, megsózom, és pár percig párolom. Ezután a kockára vágott paprika, erős paprika 2- 3 percig együtt párolom a hagymával. Majd hozzáadom a paradicsomot, a kolbászt, és készre főzöm. Ha nem elég sós,ízlés szerint sózom. Tarhonyával, vagy rizzsel tálalom, de lehet tojásosan is készíteni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.