1 kg sárga paprika, 0,5kg piroshúsu paprika, 60 dkg paradicsom, 6 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 20 dkg fűstölt húsos szalonna, 15 dkg, szárazz kolbász, 1 teáskanál vegeta, 1 csapott evőkanál oregánó,20 dkg gomba, só ízlés szerint, 20 dkg zsír.
Először is a hozzávalókat megtisztítjuk,paprikát paradicsomot megmossuk.
Majd a zsírt egy 4 literes lábosban felolvasszuk, ebbe karikázzuk vékonyan a vöröshagymát,fokhagymát,szalonnát aprókockára vágva,kolbászt vékonyan felkarikázva,és lassú tűzön meg dincteljük,majd a felkarikázott paprikát paradicsomot,és a gombát,hozzá adjuk. Be fűszerezzük és közben megkeverjük,majd készre főzzük.
Melegen rízssel,tarhonyával, vagy bármivel tálalhatjuk.
Erős paprikát mindenki saját magának hozzáadja.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.