Hozzávalók:
50 dkg tisztított burgonya
25 dkg lebbencstészta
1 ek zsír/olaj,ki mit használ
1 fej tisztított vöröshagyma
1/2 ek pirospaprika
1 ek szárított zöldségkeverék(delikát helyett)
friss zöldpaprika,paradicsom
petrezselyemzöld,
zeller zöld
só
Elkészítés:
A tisztított felkockázott burgonyát 3,5l vízben feltesszük főni,hozzáadjuk a kb 1/2 ek sót,zöldség-zeller levelet,szárított zöldségkeveréket,zöldpaprikát,paradicsomot.
A zsírba megpirítjuk az összetört lebbencstésztát,majd belekockázzuk a vöröshagymát,ezzel is tovább pirítjuk,ha kész félrehúzzuk.
Amikor a burgonya félig főtt a lebbencstésztára tesszük a pirospaprikát és a levesbe öntjük az egészet. Addig főzzük,míg a tészta kellőképpen meg nem puhul.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.