Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » Lebbencsleves Kata módra

felvitel dátuma: 2017-05-12 19:23:03       mai nézettség: 1       nézettség: 520
részletes recept
Lebbencsleves Kata módra
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:
50 dkg tisztított burgonya
25 dkg lebbencstészta
1 ek zsír/olaj,ki mit használ
1 fej tisztított vöröshagyma
1/2 ek pirospaprika
1 ek szárított zöldségkeverék(delikát helyett)
friss zöldpaprika,paradicsom
petrezselyemzöld,
zeller zöld

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Elkészítés:
A tisztított felkockázott burgonyát 3,5l vízben feltesszük főni,hozzáadjuk a kb 1/2 ek sót,zöldség-zeller levelet,szárított zöldségkeveréket,zöldpaprikát,paradicsomot.
A zsírba megpirítjuk az összetört lebbencstésztát,majd belekockázzuk a vöröshagymát,ezzel is tovább pirítjuk,ha kész félrehúzzuk.
Amikor a burgonya félig főtt a lebbencstésztára tesszük a pirospaprikát és a levesbe öntjük az egészet. Addig főzzük,míg a tészta kellőképpen meg nem puhul.
Jó étvágyat hozzá! 
saját recept

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*