15 dkg tészta /lebbencs,csusza,nagykocka/
10 dkg füstölt szalonna
1 db paradicsom
2 db paprika /az egyik lehet csípős/
2 db nagyobb burgonya
1 fej vöröshagyma
2 tk. pirospaprika
zeller zöld
só
ételízesítő
őrölt fekete bors
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk. A paprikát, paradicsomot ,burgonyát kockákra a szalonnát és a hagymát apróra vágjuk. A lebbencs tésztát kisebb darabokra törjük. A zeller zöldet apróra vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk,rátesszük a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a burgonyát, paprikát, paradicsomot. Pár percig együtt pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával. Felengedjük vízzel, sózzuk, hozzáadjuk az ételízesítőt és a zeller zöldet. Kevés zsíron arany barnára pirítjuk a tésztát. Hozzáadjuk a leveshez és készre főzzük. (kb.30 perc) Csípős paprikával ízesítheti aki szereti az erőset
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.