Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Lebbencsleves

felvitel dátuma: 2016-10-08 12:13:07       mai nézettség: 1       nézettség: 788
részletes recept
Lebbencsleves
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

 

20 dkg lebbencstészta ( csuszatészta) 1 lapos evőkanál zsír, 1 közepes fej vöröshagyma,30 dkg burgonya, ( tisztítva) 2 kávéskanál fűszerpaprika, 20-25 dkg kolbász, 1db paprika, 1 db paradicsom, 1 zeller száll , bors, ételízesítő, vagy ( 1 húsleveskocka)

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

Elkészítés

Előkészítjük a hozzávalókat. Megpucoljuk a burgonyát, megmossuk, majd kockára vágjuk.

A hagymát is megpucoljuk, apró darabokra vágjuk üvegesre pirítjuk rátesszük a fűszerpaprikát, burgonyát, és felöntjük 1.5 dl vizelSózzuk, borsozzuk,ízlés szerint az ízesítőt  fél fövésbe teszem hozzá.

Közben a lebbencstésztát meg pirítom 2 ek olajba, a kolbászt felkarikázom, és a fél fövésbe lévő leveshez adom. Ekkor teszem hozzá az ízesítőt, paradicsomot, paprikát, zeller szállat, és készre főzöm

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*