Hozzávalók:
20 dkg lebbencstészta ( csuszatészta) 1 lapos evőkanál zsír, 1 közepes fej vöröshagyma,30 dkg burgonya, ( tisztítva) 2 kávéskanál fűszerpaprika, 20-25 dkg kolbász, 1db paprika, 1 db paradicsom, 1 zeller száll só, bors, ételízesítő, vagy ( 1 húsleveskocka)
Előkészítjük a hozzávalókat. Megpucoljuk a burgonyát, megmossuk, majd kockára vágjuk.
A hagymát is megpucoljuk, apró darabokra vágjuk üvegesre pirítjuk rátesszük a fűszerpaprikát, burgonyát, és felöntjük 1.5 dl vizel. Sózzuk, borsozzuk,ízlés szerint az ízesítőt fél fövésbe teszem hozzá.
Közben a lebbencstésztát meg pirítom 2 ek olajba, a kolbászt felkarikázom, és a fél fövésbe lévő leveshez adom. Ekkor teszem hozzá az ízesítőt, paradicsomot, paprikát, zeller szállat, és készre főzöm
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.