Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Lebbencs leves

felvitel dátuma: 2014-04-10 13:48:44       mai nézettség: 1       nézettség: 1062
részletes recept
Lebbencs leves
Hozzávalók 4 személyre:

Lebbencs tészta(saját készítés):10 dkg liszthez teszek 1 tojást begyúrom keményre, kicsit szikkasztom mikor nem ragad(csak egy lehelletnyit lisztezemgéppel kinyújtom majd teljesen megszárítom,1 répa 1 zöldség, egy kis darab karalábé, zeller, füstölt szalonna, egy csokor petrezselyem zöld,nyáron zöldpaprika és paradicsom, bors, pirospaprika.http://wwwtoldifuszer.hu

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Az olajon kisütöm a szalonna csíkokat(Utána én kiveszem)majd megpirítom a kicsire összetört lebbencs tésztát.Félre húzom a tűzről beleteszem a zöldségeket,sózom borsozom, delikátot is teszek bele,majd a tört piros paprikát,Felöntöm vízzel ,most maradt húslevesem azt is belettem el nem rontja!Beleteszem a zöldségzöldet és készre főzöm,Mikor kész a saját tányéromban kifőzött paradicsommal ízesítem de csak 1 kanállal, én így szeretem.Ez egy igen kedvelt alföldi étel.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*