100 g étcsokoládé
60 g margarin
100 g cukor
2 tojás
22 dkg liszt
1 kk sutopor
porcukor a hempergetéshez
A margarint és az étcsokoládét olvaszd fel a mikrohullámú sutoben. A tojásokat keverd krémesre a cukorral. Add hozzá a felolvasztott vajas étcsokoládét, és szitáld bele a sutoporral elkevert lisztet.
Mélyhutoben pihentesd 30 percig vagy hutoben 2-3 órán át.
Fagylaltadagoló kanál segítségével vegyél a masszából egy keveset, formázz belole dió nagyságú golyókat és hempergesd meg a porcukorban.
Zsírpapírral bélelt tepsire téve, elomelegített sutoben, alacsony hofokon susd 10 percig.
Vedd ki a sutobol, majd amikor kihult, tárold fémdobozban.
TIPP: Az alaptészta mindenképpen legyen lehutve, ettol marad duci a tészta a sutés után is és nem laposodik el! Akár egy egész éjszakán át a hutoben hagyható.
A legjobb benne az, hogy az olvasztott csokoládét a szádban érzed szétáradni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.