A paradicsomlét elkeverem a liszttel és sűrű mártást főzök belőle az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben. Hozzáadom a maradék hústölteléket, összeforralom.
A Szilikon Király forma aljába egy réteg húst teszek, erre jön egy tésztalap, majd hús és addig rétegezem, amíg a hozzávalók elfogynak. Felülre hús kerüljön.
A sajtot durvára lereszelem a TW Reszelőn, majd a húson elosztom egyenletesen.
170 fokos sütőben addig sütöm, amíg a sajt jól megpirul.
Ahhoz, hogy a formából ki tudjam borítani, abban kell hagyni jól kihűlni a Lasagne tortánkat.
Mikor kihűlt, óvatosan meglazítom a szilikon formát, hogy elengedje a Lasagne-t.
Ügyesem kiveszem és tálcára teszem. Én ezt a kivételt nagyon egyszerűen megoldottam, ugyanis mivel lé nincs a Lasagne alatt, így a balkezemben fogta a formát, jobb kezemet a tenyeremmel rátettem a tortára, úgy, hogy a kezem, egyenesem tartsa a felületet, majd ráborítottam a kezemre. Ezután fogtam a tálcát, rátettem a Lasagna aljára és visszafordítottam az egészet. Még zsíros sem lett a kezem, amivel tartottam.
A Mesterfogás Tortalapáttal gyönyörűen szeletelhető a Lasagna.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.