Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Lasagne pulykabol

felvitel dátuma: 2014-04-01 17:16:41       mai nézettség: 2       nézettség: 1167
részletes recept
Lasagne pulykabol
Hozzávalók 4 személyre:
30dkg daralt pulykahus , 1 szeletelt gomba konzerv ,olaj , so , bors , vegeta , szaritott oregano , 3 pupos ek paradicsomsuritmeny , 1 nagy konzerv pucolt paradicsom kockara vagva ( 800 gr) , 2,5 dl tejszin , lasagne teszta , reszeltsajt , besamel ( vaj , liszt , tej )
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:
A kozepes nagysagu hagymat apro kockara vagom es keves olajon uvegesre dinsztelem . Hozzaadom a lecsepegtetett szeletelt gombat es parolom oket egyutt. A daralthust is hozzaadom es neha megkeverve addig parolom oket mig a hus ki nem feheredik.Izles szerint izesitem a fuszerekkel ( so,bors ,vegeta , kb 2-3 tk oregano ,3 ek paradicsomsuritmeny , 1 nagy dob paradicsom kocara vagva 800-850 gr) osszekeverjuk es hadjuk osszerottyanni az egeszet ,majd a tejszinnel felengedem es hagyom besurusodni. ( 2-3 perc) Levesszuk a gazrol ,majd a jenai aljaba teszunk 1 reteget a daralthusbol , erre a nyers lasagne teszta , megint hus , besamel ,teszta ,hus besamel,teszta...a tetejet a daralthusos szosszal zarom es megszorom reszeltsajttal. Aki szereti sok sajttal az a sorok köze is tehet,krémesebb finomabb lesz. 180 fokos sutoben pirosra sutom. A gyerkocok miatt a daralthusos szoszt kremesre szoktam turmixolni es ugy teszem a sorok koze , sokkal kremesebb lesz.
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*