40 dkg friss vagy 20 dkg szeletelt konzervgomba
10 dkg sonka
10 dkg sajt
4 dl tej
50 dkg darált hús
1. A felszeletelt gombát és a kockázott sonkát kevés olajon megpirítjuk, majd belerakjuk a darált húst azzal puhára főzzük.
Hozzáadjuk a tasak tartalmát, amit előzőleg a tejjel és a vízzel jól elkevertünk.
Kevergetés közben összeforraljuk.
2. Egy kb. 1,5 l-es, margarinnal kikent tűzálló edény aljára kevés szószt öntünk, majd belehelyezünk 3 lasagne lapot egymás mellé.
Úgy rétegezzük a szószt és a tésztalapokat, hogy a szósz legyen az utolsó/legfelső réteg.
A tetejére reszelt sajtot szórunk. 3.
Az előkészített lasagnét kb. 200°-ra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Knorr rafinéria recept alapján készült , annyi módosítással hogy én darált húst is teszek bele .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.