Nagyon szép és gusztusos!!Ügyes vagy4
Sütéshez:
Tálaláshoz:
A hozzávalókból lágy közepesen lágy tésztát készítünk a Duplafalú Ablakos Kelesztőben. Duplájára kelesztjük.
Amikor megkelt a tészta, még egyszer jól átdolgozzuk, hogy szép hólyagos és sima legyen.
Kistányérba öntönk egy kevés olajat és ebbe mártjuk a kezünket.
Olajos kézzel őszibarack nagyságú gombócokat formálunk. Minden kis gombócot együvé dolgozunk, majd szépen óvatosan a kezünkkel vagy kézfejünk segítségével kinyújtunk.
A Mesterszakács Wokban bő olajat hevítünk, és mikor meleg beletesszük a lángos tésztát. kb. 1-1,5 perc alatt meg kell sülnie az egyik oldalnak, majd a Mesterfogás Grill Szettel könnyedén megfordítjuk és újabb 1 – 1,5 perc alatt készre sütjük.
A 4 literes Ovális Tálalómesterbe állítgatjuk a kész lángosokat, hogy a felesleges olaj, lecsepegjen róluk.
Mikor mind kisült, fokhagymával bedörzsöljük, tejföllel megkenjük, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.