virsli,1kg liszt,1/2 l tej,1 nagy tejföl,2mk só,2cs széritott élesztő,olaj a sütéshez
A virsli kivételével a hozzávalókat összegyúrom,egy nagyon jó lágy tésztát kapokLisztezett neilin zacskóba teszem.Pár órára hűtőbe teszem,de 1éjszaka a legjobb,duplájára kel.
Másnap,vagy pár óra múlva kinyújtom,kiszaggatom,a bőrétől megfosztott virslit a tésztába tekerem,és bő forró olajban kisütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.