Valami gyönyörűséges!
A tésztához:
2 evőkanál kakaó,
20 dkg p.cukor,
1 evőkanál liszt,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
1 e.k. méz,
2 tojás,
5 dkg vaj,
40 dkg liszt
A krémhez:
1 puncs és egy vaníliás puding,
2x4dl tej,
1 vaníliáscukor,
1kávéskanál rum
Csokitető:
3 ek tej,
10 dkg Ráma,
10 dkg p.cukor,
1 csokipuding,
2 ek. kakaó
Gőz fölött a mézet és a vajat megolvasztjuk, majd belekeverjük a többi belevalót is.
Ezután a 40 dkg lisztet is hozzáadjuk, összegyúrjuk, és három egyforma részre osztjuk. Vajazott tepszi hátulján kisütjük. De vigyázat hamar sül!!
Közben megfőzzük a krémet. 4 dl tejbe megfőzzük a vaníliás pudingot, és 4 ld tejbe a puncsot. A vaníliásat van. cukorral, a puncsot rummal erősítjük. 20 dkg cukrot 20 dkg rámával habosra keverünk, kétfelé vesszük és a kihűlt pudingokkal összekeverjük.
Megtöltjük a tésztát, alsóréteg a puncs, felső a vaníliás.
csokitető:
3 ek. tejet és 10 dkg rámát gőz fölött felolvasztunk. 10 dkg p.cukrot, 1 csm csokipudingot, és 2 ek. kakaót összekeverünk, és az olvsztott rámával jól kikeverjük. Ez a szokásosnál sűrűbb lesz, de az a jó.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.