Nagyon jó a recept, de tegyél fel még egypár fázis képet, hogy kell, illetve milyen technikával csináltad az előkészületeket. Ha most lemaradt majd később is jó, ha pótolod.
-35 dkg liszt (én vegyesen használtam,fele rétes liszt)
2,5 dl tej
negyed élesztő
só,kevés cukor
2 kanál olaj
4 pár vírsli
A hozzávalókból,vírsli kivételével rugalmas tésztát dagasztunk,és hagyjuk duplárára kelni
Ha megkelt,egy kisebb tepsi méretűre kinyújtjuk,és behelyezzük a tepsibe.
Hosszában felcsíkozzuk a tésztát,úgy,hogy a szélén hagyjunk kb 2 cm széles csíkot,hogy ne essen szét.
A csíkokat beszőjük a vírslivel,ügy,hogy ahol tészta volt,a következő sorban vírsli kerüljön.
Megkenjük tojás sárgával,majd előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Tálalhatjuk mustárral,ketchup-al,majonézzel reszelt sajttal.
( Ha sűrűbben van szőve,sokkal szebb ) Legközelebb úgy csinálom :)
Nagyon jó a recept, de tegyél fel még egypár fázis képet, hogy kell, illetve milyen technikával csináltad az előkészületeket. Ha most lemaradt majd később is jó, ha pótolod.
Köszi Irénke! Sajnos,most lemaradt,de tervezem az újbóli sütését,és akkor lesznek fázisképek :)
Nálam már fent van Irénke és tele fázis fotóval.
http://www.receptlap.hu/recept/labtorlo_3081
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.