Morzsolt csemege kukorica konzerv 0,5 kg
Tejföl 2 dl
Majonéz 2 dl
Lilahagyma 1 db. közepes nagyságú fej
Őrölt fehérbors, só, fűszerkeverék ízlés szerint
saláta egy fej
A tejföllel összekeverjük a majonézt, apróra vágott lilahagymát, ízlés szerint fehérborsot, fűszerkeveréket és sót szórunk keverés közben a tejfölös masszára.
A kukoricáról leöntjük a levet, és a már bekevert masszával összekeverjük.
Tálalás:
Megmosott saláta levelet tányérra terítem, majd a sallátát teszem rá.
Karikára szeletelt lilahagymával díszítem.
Két órát hűtőben tároljukom, hogy összeérjen, majd tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.