0,5 kg darált hús,
20 dkg füstölt hús
0,5 kg kukoricadara
só, bors, pirospaprika
friss paprika, paradicsom
nagyobb savanyított káposztalevelek
savanyú szálas káposzta
kevés olaj
A paprikát, paradicsomot apróra vágjuk, összekeverjük a kukoricadarával és a darált hússal, és ízlés szerint befûszerezzük.A tölteléket savanyú káposzta levelekbe tekerjük. A fazék aljára savanyú szálas káposztát teszünk, ráültetjük a töltött káposztákat, mellé pakoljuk a füstölt húst és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi. Készre főzzük és tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.