Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Kukoricás kefires csirkesaláta

felvitel dátuma: 2011-02-08 10:33:12       mai nézettség: 2       nézettség: 3345
részletes recept
Kukoricás kefires csirkesaláta
Hozzávalók 4 személyre:

2 kicsontozott csirkehús ( megmaradt leveshús )
20 dkg konzerv kukorica
1 nagy fej lilahagyma
1 dl majonéz
2 dl kefir
1 dl tejszín
1 csokor petrezselyem
2 ek zselatin

bors, cukor
 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Előzőleg húslevesből megmaradt hústól leválasztjuk a csontot, és a bőrt, majd apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a kukoricát és az apróra vágott lilahagymát, petrezselymet. A majonézhez hozzákeverjük a kefirt, ízesítjük sóval, cukorral és borssal. A zselatinport a tejszínnel simára keverjük, kicsit langyosítjuk, átszűrjük, majd jól átforgatjuk a kukoricás csirkével. Hideg vízzel kiöblített formába öntjük, egy napig hűtjük.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*