2 kicsontozott csirkehús ( megmaradt leveshús )
20 dkg konzerv kukorica
1 nagy fej lilahagyma
1 dl majonéz
2 dl kefir
1 dl tejszín
1 csokor petrezselyem
2 ek zselatin
só
bors, cukor
Előzőleg húslevesből megmaradt hústól leválasztjuk a csontot, és a bőrt, majd apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a kukoricát és az apróra vágott lilahagymát, petrezselymet. A majonézhez hozzákeverjük a kefirt, ízesítjük sóval, cukorral és borssal. A zselatinport a tejszínnel simára keverjük, kicsit langyosítjuk, átszűrjük, majd jól átforgatjuk a kukoricás csirkével. Hideg vízzel kiöblített formába öntjük, egy napig hűtjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.