Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Kukoricás gombás csirkemáj

felvitel dátuma: 2011-11-17 18:42:19       mai nézettség: 1       nézettség: 1425
részletes recept
Kukoricás gombás csirkemáj
Hozzávalók 4 személyre:

1/2 kg csirkemáj

1 doboz gomba

1 doboz kukorica

hagyma

bacon szalonna

, bors, paprika, petrezselyemzöld

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

Olajon kiolvasztjuk a kockára vágott bacont majd megpiritjuk rajta az összevágott hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, gombát, kukoricát. 1O percig piritjuk majd füszerezzük és hozzáadjuk a petrezyelyemzöldjét, felöntjük 2,5 dc vizzel.

Ha megpuhul a máj megsózzuk , összekeverjük és lehuzzuk a tüzről.

Petrezselymes burgonya, rizs és főtt tészta is köretnek. Én kagylótésztával tálalom.

Szakács: Zsuzsa50


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*