1/2 kg csirkemáj
1 doboz gomba
1 doboz kukorica
hagyma
bacon szalonna
só, bors, paprika, petrezselyemzöld
Olajon kiolvasztjuk a kockára vágott bacont majd megpiritjuk rajta az összevágott hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, gombát, kukoricát. 1O percig piritjuk majd füszerezzük és hozzáadjuk a petrezyelyemzöldjét, felöntjük 2,5 dc vizzel.
Ha megpuhul a máj megsózzuk , összekeverjük és lehuzzuk a tüzről.
Petrezselymes burgonya, rizs és főtt tészta is jó köretnek. Én kagylótésztával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.