Hozzávalók: 2 púpozott ek zsír, vagy olaj, 1 fej V hagyma, fűszerpaprika,30 dkg száraz tészta, 70 dkg tisztított burgonya, só ízlés szerint.
Elkészítése:
A krumpli kis kockára vágom, a hagymát üvegesre pirítom. A krumplit hozzáteszem, és jól átkavarom,és ekkor teszem hozzá a paprikát. Csak annyi vizet öntök rá, hogy teljesen zsírjára főjön el. Ekkor egy kicsit áttöröm és így keverem össze a kifőtt tésztával. Ezt lehet sütőbe is átpirítani ha valaki úgy szereti.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.