12 db közepes nagyságú krumpli
1 fej fokhagyma
2 tojás
1 szál kolbász
1 kocka élesztő
1 bögre /2,5 dl/ olvasztott zsir
1/2 bögre olaj
1 bögre langyos tej
1 bögre finom prézli
1 bögre liszt
só, bors, majoranna
A krumplit, kolbászt, fokhagymát egy nagyobb tálba reszeljük. Az élesztőt felfuttatjuk a tej felében, majd a többi hozzávalóval együtt - liszt, tojás, prézli, olaj, zsir - hozzáadjuk a krumplis masszához. Jól összedolgozzuk , olajozott tepsibe rakjuk és hagyjuk pihenni 3O percig. Utánna 2OO fokra melegitett sütőbe rakjuk és 45 perc alatt pirosra sütjük. - Akkor jó, ha a teteje szép piros lesz.
Hidegen is, melegen is finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.