Ez igen finom márt megcsináltam én is
2-3 sárgarépa,
1-2 petrezselyem,
1 kanál zsír vagy olaj,
5 db krumpli,
1 teáskanál őrölt piros paprika,
1 tk ételízesítő,
1 tk só
(vigyázunk a sózással, csak ha muszáj akkor tegyünk, mert az ételízesítő is sós),
1 csokor petrezselyemzöld.
A zöldségeket vékonyan megtísztítom új zöldség lévén csak kapargatni kell, talán egyszer vágjuk el közepén, hagyjuk egyben olyan zsenge majd forró zsírban megdinszteljük, hozzátesszük a paprikát, a kockára vágott krumplit, feltöltjük forró vízzel, és puhára főzzük. Ízesítjük az ételízesítővel, sóval.
Daragaluskát készítünk, 5 evőkanál búzadara csipet só,1 kanálnyi olvasztott vaj és 1 tojásból:
Az olvasztott vajban kikeverem a darát és beleteszem a tojást sót és jól elkeverem hogy megszívja magát, majd amikor a levesünk majdnem kész kiskanállal lassú tűznél beleszaggatom, akkor jó ha a leves tetejére feljön
Megszórjuk petrezselyem zölddel a levesünket és tálaljuk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.