A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, és lábasba tesszük. Annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a fűszereket (babárlevél, köménymag, só). Megfőzzük.
Az olajból és lisztből rántást készítünk (olajat felhevítjük, beletesszük a lisztet, és összefőzzük).
A rántást ráöntük a burgonyára, és összefőzzük. Ezután hozzáadjuk a tejfölt, ezzel is összeforraljuk.
Amikor kész, elzárjuk alatta a tüzet, és ízlés szerint ecetet teszünk bele.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.