Jöhet!!A lányom kedvence!!:))
Hozzávalók: 3 db. közepes méretü krumpli, baérlevél, zsiradék és liszt a rántáshoz, 3 evőkanál tejföl, 2 dl. főzőtejszin, liszt a habaráshoz.1 gerezd fokhagyma
Elkészítés: a zsiradékon vékony rántást készítekha már rózaszin,beleteszem a rezselt fokhagymát, pici pirospaprikát, majd hideg vizzel felengedem a rántást állandó keverés mellet. Sózom , beleteszem a babérlevelet,és a felkockázoot krumplit, ha a krumpli megfőtt behabarom. A tejszint beleöntöm a rázókámba, hozzáadom a tejfölt , kb. 3 evőkanál lisztet,és jól összerázom. Szűrőkanálon keresztül beleteszem a főzelékbe, és jól kifórralom. Házikplbásszal, vagy virslivel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.