Hozzávalók:
(26 cm-es tortaformához)
10 tojásból készült piskóta
Hozzávalók a krémhez:
500 g mascarpone
350 g sűrű tejföl
25 dkg túró
2,5 dl habtejszín
10-12 evőkanál porcukor
1 citrom reszelt héja
1 teáskanál vanília eszencia vagy 1 cs. vaníliás cukor vagy 1 vaníliarúd kikapart magjai
25 g zselatin
1 dl víz
bármilyen gyümölcs
A tetejére díszítéshez: Ízlés szerinti gyümölcsök
2,5 dl habtejszín + 1 cs habfixáló por,
1 kis zacskó színtelen tortazselé
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.