Guszta, mint mindig:)
1 kg pulykamell filé
20 dkg sonka /9 szelet/
2 db tömlős krémsajt /2x10dkg/
2 szál újhagyma
2 db színes kaliforniai paprika
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
étolaj
Előkészítés:A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk.Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet.A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát.A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk.A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük.Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.
Burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.