Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Krémsajtos pulykarolád

felvitel dátuma: 2012-01-08 09:39:48       mai nézettség: 1       nézettség: 2217
részletes recept
Krémsajtos pulykarolád
Hozzávalók 5 személyre:

1 kg pulykamell filé

20 dkg sonka   /9 szelet/

2 db tömlős krémsajt   /2x10dkg/

2 szál újhagyma

2 db színes kaliforniai paprika

őrölt fehér bors

szárnyas fűszer

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk.Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

Elkészítés:Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet.A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk csíkokra vágott paprikát és újhagymát.A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk.A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük.Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.

Burgonyapürét készítettem mellé.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Helga 2012 január 8

Guszta, mint mindig:)

10/10 Csillus 2012 január 8

Nagyon guszta és a tálalás is szép:)

0/10 kautz1009 2012 január 8

Köszi szépen!!:)))

0/10 csoti.henriette 2012 január 8

Nagyon guszta, szívesen megkóstolnám! Már a fénykép alapján felismertem, hogy csak a Te recepted lehet. Gratula!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*